Cruise door de stad,

op de Amsterdamse manier

10% korting

Voor online reserveringen

Neem een begeleide stadsfietstocht van echte Amsterdammers. Tijdens de tour heb je genoeg tijd om goede foto’s van Amsterdam te maken. Je wordt begeleid naar de beroemde plekken zoals het museum gebied, de Dam, Chinatown, het Anne Frank huis, het VondelPark. En we zullen ook een bezoek aan een aantal standbeelden en oude cafes in de Jordaan.

City Bike Tour

Neem een begeleide stadsfiets tocht van een getogen Amsterdammer. King Bikes Amsterdam biedt een geweldige fietstocht door de stad om de mooiste stad van de wereld te verkennen. Tijdens de tour heb je de tijd om foto’s en video’s van Amsterdam te maken. Wij nemen je mee naar de beroemde plekken zoals het museum gebied, de Dam, de Rosse buurt, Chinatown, het Anne Frank huis, het Vondelpark. En we zullen ook een bezoek aan een aantal standbeelden en oude cafes in de Jordaan.

 • Duur: 1,5 tot 2 uur
 • Minimaal 3 personen
 • Dagelijks om 10u, 1pm en 1 uur
 • Speciale tijd en locaties op aanvraag

Tour prijs is €25,- per persoon

Private Bike Tour

King Bikes Amsterdam biedt je de mogelijkheid om jouw eigen fiets tour te maken. Je kunt die droomfietstocht maken met alleen je vrienden of familie. Tijdens de tour heb je de tijd om foto’s en video’s van Amsterdam te maken. Wij tonen je alle bekende plekken zoals het Anne Frank huis, Chinatown, Musea, Grachten, de Dam, het Vondelpark en nog veel meer.

 • Duur: 1,5 tot 2 uur
 • Minimaal 2 personen
 • Dag en tijd op aanvraag
 • Locaties op aanvraag

Tour prijs is €30,-per persoon.

Fietstocht door het platteland

Aan de rand van de zeer kleine stad Amsterdam ligt een glorieuze smaak van het Nederlandse platteland genaamd ‘ Ouderkerk aan de Amstel ‘, dit is een geweldige plek om te bezoeken wanneer de stad is vastgelopen met toeristen en u wilt ontsnappen naar een majestueus uitzicht. Gelegen zoals de naam al doet vermoeden aan de Amstel, biedt dit hemelse dorp een stukje van het goede leven en een echte smaak van de Nederlandse rivier-side Living.

Op deze fantastische landelijke fietstocht fiets je eerst door de stad, waar je een uitleg krijgt over interessante plaatsen. Als je langs de magere brug of “skinny Bridge” gaat, zul je binnen ongeveer 20 minuten in het ‘ platteland ‘ zijn, fietsen langs windmolens en fantastische eigenschappen aan het water voordat je op de polder fietst met de Amstel die naast je slingeren.

 • Duur: 2,5 naar 3 uur
 • Minimaal 4 personen
 • Dagelijks om 11 uur
 • Speciale tijden en locaties op aanvraag

De tour prijs is €37,50,-per persoon.

Tours beschikbaar in 5 talen

Engels

Frans

Spaans

Duits

Nederlands

Wij bieden speciale kortingen voor studenten, gezinnen, scholen en groepen.

Vind ons

Locatie A

(2 min. lopen van het Rijksmuseum)

Kerkstraat 143
(Leidseplein)

1017 GG Amsterdam
Telefoon + 31 (0) 20 4221026
Mobiel: + 31 (0) 641999258

Diensten: Fietsverhuur, rondleidingen en reparatie

Openingstijden: Dagelijks van 9u tot 19u.

Locatie B

(2 min lopen vanaf het centraal station)

Spuistraat 1c
(Centraal station)

1012 SP Amsterdam
Telefoon + 31 (0) 20 3301255
Mobiel: + 31 (0) 641999258

Diensten: Fietsverhuur, rondleidingen en reparatie

Openingstijden: Dagelijks van 9u tot 19u.

Onze openingstijden

Dagelijks van 09:00-19:00 (9u tot 19u)